Reviews


5 stars after 292 reviews
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt toppie!!! Lekker eten 🤗 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/2/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/29/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weinig friet dit keer 11/19/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Heerlijke gekruide kip, goed heet ook. Echt lekkere frieten. Zeker weer bestellen :). 11/19/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/23/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorgen was vriendelijk, maar waarom moet ik ineens bezorgkosten betalen. Moet dat dan van de fooi af van de bezorgen? 6/15/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer genoten van de kip!! De bezorger was er al tijdens hete dekken van de tafel, zo snel dus. wat een goeie service en nogmaals: heeeeeeerlijk gegeten! voelen ons weer kiplekker. 6/14/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de site kun je bij afhalen wel kiezen voor contant, maar niet voor pinnen. 6/7/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/28/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Nooit geklaag over de Kipkamer maar gisteren waren alle 3 de kippen smaakloos, droog en aangebrand. Heel jammer normaal altijd goed. 4/27/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Hans, We hebben wederom geweldig genoten en voelen ons Kiplekker!! Dank je wel voor de snelle service en de leuke dame die het kwam bezorgen. Goede zaken toegewenst. met 'n groet, Sydney oth_ architecten 4/25/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In één woord fantastisch, heerlijk eten, vriendelijke, maar vooral gezellige eigenaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/25/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top top top 3/23/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/4/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sshhhhh. Don’t tell anyone about this. Some good shit. 3/2/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Malse kip en lekkere krokante friet! Ondanks het koude weer was alles nog goed warm. 3/2/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
jammer dat er weinig vlees aan de kwart kip zat had wel meer gekend 3/1/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere kip en patat! Het eten is nog goed warm als het wordt bezorgd. Bezorging is ook heel snel. Goede prijs kwaliteit verhouding. 2/27/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/26/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd zeer goed en snel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Best fucking chicken in Amsterdam. 2/13/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was een beetje lauw de kip. 2/12/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
goedemiddag Kipkamer, helaas was het gister eerlijk gezegd tegen gevallen. dat is trouwens voor het eerst bestel namelijk best redelijk bij jullie, omdat de kip altijd heerlijk is en de patat altijd warm. gister was het voor het eerst dat mijn patat lauw was. ben ik gewoon niet gewend van jullie. maar ga zo door jullie eten is tot nu toe altijd top geweest. vriendelijke groet, robin waalwijk 1/29/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meerdere malen besteld en uiterst tevreden! Top service, top eten, dag voor oud & nieuw gratis portie patat erbij gehad. Altijd warm, vers en super mals. Zeer tevreden! 1/19/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was super warm, vers en lekker bij aankomst. Enige tegenvaller was dat we de opgegeven dipsaus niet meegeleverd kregen bij de Halve kip. Verder is het voor herhaling vatbaar! 1/16/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima kip, goed gebakken en flink stuk. Salade is minimaal, ook niet helemaal zandvrij. Uit de web-site is niet op te maken of je bij een hele kip voor 2 personen patat krijgt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2017
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben echt genoten met de hele familie: Italia/ Nederland en Colombians nationaliteiten en Mijn Zoon heeft hem een 10! 12/23/2017
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede en snelle levering, binnen 30min bezorgd. Heerlijke kip, goed op smaak. Kip was nog goed op temperatuur, zo ook de frites. Overigens vond ik de sauzen ook erg lekker, volgens mij serveren LEVO mayonaise bij Kipkamer (Familiebedrijf sinds 1916). Ik zal zeker nog eens bestellen. 12/22/2017
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2017
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2017
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/16/2017
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker kippie hoor. jullie logo lijkt op dat van pollos hermanos. 12/15/2017
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top KIP heel mals en smaakvol 12/13/2017
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een cadeautje om op zondagavond na een heftig weekend een lekker kippetje van de kipkamer te eten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2017
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/9/2017
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De patat was heerlijk maar de kip smakeloos. Zeker houtovensmaak maar zoutloos en veel plekken erg droog. Jammer!! 12/9/2017
KipKamer 5 stars after 292 reviews
KipKamer