Reviews


5 stars after 286 reviews
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/5/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 8/4/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed…niets op aan te merken 8/2/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede en snelle service 7/19/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekkere kip ,steeds de zelfde kwaliteit Patat heerlijk knapperig. Supper 7/1/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tot op de minuut nauwkeuring de verwachte bezorging ( 17:31 uur). Mijn complimenten Kwaliteit niets op aan te merken. Liever niet via thuisbezorgd.nl, die knijpt al genoeg kleine ondernemers uit. Dan liever rechtstreeks via de site van de ondernemer. 6/29/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed 6/15/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestel al weer een tijdje nog steeds goede kwaliteit kip en frites 👍 6/7/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit is meestal top maar kip was niet helemaal goed gegaard. Scherp blijven! :) Maar ik ben zeker een tevreden klant! 6/3/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De slechte kapsalon die ik ooit heb gegeten……. 6/3/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super verse kip 👍👍 5/7/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond de kip te rossig qua kleur, niet gaar genoeg eigenlijk. 5/5/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke kip velletje lekker knapperig als je het helemaal perfect wil doen zou ik het witte vlees wat meer kruiden. Maar het is echt het lekkerste kip die ik gegeten heb 4/21/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top! 4/14/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere kip!!!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker- Net als altijd! No wonder that you won! Bedankt en tot gauw. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt verrassend lekker de vega kapsalon 😊 2/2/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker, tot de volgende keer 1/14/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker zoals altijd 1/7/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service is top , altijd voor tijd bezorgd . Eten komt warm aan . 12/22/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kip weinig tot geen smaak friet veel te zout. 12/21/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/14/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onwijs lekkere kip 11/15/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden de kip wat minder lekker dan vorige keren, en maar een cola was gelevered in plaats van twee. 11/13/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en eerlijk eten en …. Op tijd ! 10/21/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Always great quality, tasty food. Excellent frites. 10/19/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, erg lekker. Wel was er een keer dat het super lekker was, de kip was meer doorgebakken zodat het velletje lekker knapperig was. 10/18/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen hier vaak en het is altijd heerlijk alleen nu viel de kipsate voor het eerst tegen. De saus was waterig en de kip minder mals dan normaal. Patat was overigens heerlijk als altijd! 10/16/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo lekker! Mijn "Go-to" voor gegrilde kip. Het eten wordt snel en warm geleverd. De patatjes zijn altijd lekker knapperig :) 10/2/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed op de extra instructies gelet! 8/26/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
BEDANKT! 8/17/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
As a repeat customer, we have never been disappointed, super tasty! Recommended. 8/11/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
alles prima, super lekker maar …..menudeal besteld maar de cola en sprite niet ontvangen 7/15/2021
Hallo Jeroen, bedankt voor de review. Vanwege de missende drankjes hebben we €5 naar je teruggestort. Met vriendelijke groet, Kipkamer
KipKamer 5 stars after 286 reviews
KipKamer