Reviews


5 stars after 404 reviews
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. Snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar. 5/7/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed, als altijd! 4/19/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dus eigenlijk moet de naam veranderd worden in “chillkamer” ipv kipkamer 4/13/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Anders zou ik niet zolang bij jullie besteld hebben. 4/2/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste kip van Amsterdam 3/26/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk weer helemaal te gek! Heerlijke kip, super saté en mooi gebakken patat. Alleen een bakje met limoen/koriandersaus vergeten. Kan gebeuren. Geen ster minder. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd, goed van temperatuur, krokante patat en malse kipsaté. Top👍🏻😋 3/2/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/29/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zo als gewoonlijk 2/22/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
raad het niet aan kip was niet warm de patat was hard 2/14/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
voor het eerst jullie wings menu geproefd, de kip was week en nat en had helemaal geen smaak. bij patat geen mayonaise. viel erg tegen. groetjes Ronald 1/25/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Van goede kwaliteit en binnen redelijke tijd bezorgd. 1/20/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd tp 1/11/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2024
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was weer smullen n de kip was extra gekruid mmmmmm 12/23/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niets op aan te merken. 12/19/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kip en friet was lekker, maar €2 voor een soort kinder kuipje fabrieks appelmoes kan echt niet.. 12/14/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd weer goed heerlijk malse kip top !! 12/4/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd topkwaliteit gevogelte! Kipsalon met de salade apart (geen slappe sla!), de sate heerlijk mals en de poot super sappig! Bezorging snel en eten dus weer heel warm (bodem bakken niet lang in je hand te houden). 11/29/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer, beter van jullie gewend. Kip erg droog, wings weinig smaak. Normaal erg goed op smaak 11/22/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
:) 11/18/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en altijd top kwaliteit 11/8/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Yummy! We were very satisfied, and we will repeat the experience! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Always top! 11/4/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
We moesten voor het eerst wat langer wachten dan we gewend zijn. Kan een keer gebeuren. Patat was misschien daardoor ook iets minder heet dan alle andere keren. Kan ook gebeuren This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker en binnen redelijke tijd bezorgd. 10/21/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niets op aan te merken. 10/16/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk van de kip en de frietjes genoten. Wel jammer dat de appelmoes er niet bij zat 9/27/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
hallo jullie moeten de sausjes nog kleiner maken er zat zoveel in!! De patat vinden wij veranderd weinig schil kleiner en harder. Hebben jullie andere friet? Groetjes Ron 9/16/2023
Hallo Ronald, Wij wisselen meerdere keren per jaar van aardappel voor de friet. Dit doen wij omdat de aardappel een seizoensproduct is. Een aardappel(soort) kan niet het hele jaar door de meest geschikte aardappel voor friet zijn. De friet die wij nu hebben is nieuwe oogst en op dit moment de lekkerste aardappel voor het maken van friet. Dit kan over enkele maanden weer anders zijn. Met vriendelijke groet, Kipkamer
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon lekker. En binnen redelijke tijd bezorgd. 9/13/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed v kwaliteit al konden de kippies wel iets pittiger gekruid 9/9/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed niets op aan te merken. 9/1/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top , dank hans 🙏 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/13/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk. Ik had wel een saus besteld en niet gekregen. 8/7/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nu vier keer besteld hier. Als je core business nou kip is dan mag je toch verwachten dat die in orde is. Weer een droge borst. Dit hoort sappig te zijn! En dan de friet. Prima patatjes in de schil. En er vervolgens een pond zout overheen strooien. Ik heb ze maar weg gegooid. Dit was de laatste keer. Mario 8/5/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen regelmatig bij jullie maar dit keer was de kip niet “gaar”. Wij vonden de binnenkort te rossig en hebben het niet gegeten. 8/2/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top! 7/28/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/23/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een heerlijkheid! Voor het eerst besteld op aanraden van vrienden. Ik ga sws weer bestellen. Bezorging was super snel en de kip en frietjes waren heerlijk!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/9/2023
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip was niet helemaal klaar. 7/7/2023
KipKamer 5 stars after 404 reviews
KipKamer