Reviews


5 stars after 301 reviews
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/23/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Saté en friet zijn lekker. Friet saus saai en zoet en een zuinige hoeveelheid. 11/18/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de tweede keer kip ontvangen die nog roze was van binnen. Heel jammer maar dit is toch echt de laatste keer dat ik hier bestel 11/11/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog nooit anders geweest! Altijd kwaliteit kip en de lekkerste patat kortom Top!! 11/1/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! Lekker, vers en snel gelevers! 9/21/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
vind de kip altijd heerlijk maar nam nu de kapsalon deze was niet lekker heel weinig kip had net zogoed patat kunnen nemen daar zat heel veel in het bakje!!!!! 8/17/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerste sinds vele bestellingen dat ik de kip echt droog vondt. En de patat was redelijk slap. Niet gewend van kipkamer! 8/13/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/5/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 8/4/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed…niets op aan te merken 8/2/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede en snelle service 7/19/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekkere kip ,steeds de zelfde kwaliteit Patat heerlijk knapperig. Supper 7/1/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tot op de minuut nauwkeuring de verwachte bezorging ( 17:31 uur). Mijn complimenten Kwaliteit niets op aan te merken. Liever niet via thuisbezorgd.nl, die knijpt al genoeg kleine ondernemers uit. Dan liever rechtstreeks via de site van de ondernemer. 6/29/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed 6/15/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestel al weer een tijdje nog steeds goede kwaliteit kip en frites 👍 6/7/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit is meestal top maar kip was niet helemaal goed gegaard. Scherp blijven! :) Maar ik ben zeker een tevreden klant! 6/3/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De slechte kapsalon die ik ooit heb gegeten……. 6/3/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super verse kip 👍👍 5/7/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond de kip te rossig qua kleur, niet gaar genoeg eigenlijk. 5/5/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke kip velletje lekker knapperig als je het helemaal perfect wil doen zou ik het witte vlees wat meer kruiden. Maar het is echt het lekkerste kip die ik gegeten heb 4/21/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top! 4/14/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere kip!!!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker- Net als altijd! No wonder that you won! Bedankt en tot gauw. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt verrassend lekker de vega kapsalon 😊 2/2/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker, tot de volgende keer 1/14/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker zoals altijd 1/7/2022
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service is top , altijd voor tijd bezorgd . Eten komt warm aan . 12/22/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kip weinig tot geen smaak friet veel te zout. 12/21/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/14/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onwijs lekkere kip 11/15/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
KipKamer 5 stars after 301 reviews
KipKamer