Reviews


5 stars after 255 reviews
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk, heerlijk! 11/27/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip en patat heerlijk als altijd! Ik had nu als test de peruaanse salade, die was oprecht niet lekker (of niet mijn smaak :-) ). Maar los daarvan, heerlijk! 11/25/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Een heerlijke sappige kip met goddelijke frieten. De kip heeft een prettige rooksmaak en is perfect gegaard. Blij dat ze nog niet in het centrum bezorgen anders zou ik dicht groeien!!! Aanrader mensen. 10/26/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gekookt hans, was weer super!!!!! Fijn weekend gozer! 👌👌 10/16/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Look, the quality is always top notch here. This time, however, the portions were smaller than usual. Otherwise, freaking delicious! 9/14/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker weer!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke kip, zoals ik het ken uit Zuid-Amerika. Deze keer viel het tegen. Was goed, maar miste dat beetje extra. Ik hoop dat het een enkele keer was. 8/15/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/12/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top. Bezorging was ook heel netjes. 8/5/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kip was top! Koude drankjes op de warme friet is een slechte combinatie voor de bezorging. Friet was hierdoor niet zo knapperig als normaal. 7/28/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige smaak van verse kip en waanzinnig lekkere patat! 💞 7/15/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
GEWELDIG! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kip, prima frites This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker vers en sappig. Smullen wederom. Gister vergeten te pinnen aan de deur, met een telefoontje en een tikkie was alles weer opgelost. Superchill Sam ;-)) 6/5/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
ik bestelde 2 keer frietjes. ze stoppen ze maar in 1 zakje. op de website staat dat ze 300 g friet geven, maar beide friet woog slechts 350. Ik denk dat ze een portie zijn vergeten. :( 6/3/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk malse halve kip & kipsate. Malser dan de kip vd biertuin(oost) & rotisserie (in west) Zit in handige warmhoud-zakkies dus top om op te komen halen als je nog een stukkie moet fietsen. Ook de frietjes (van friethoes) waren goed knapperig nog en top dat ze Wijko satèsaus hebben! Maar de zelfgemaakte knoflooksaus was ook lekker hoor. Al met al super kwaliteit voor een redelijke prijs (bijna €60 voor 4 personen). 5/27/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De kip was weer heerlijk! Alleen was bij de bezorging de koude blikjes in de tas met warm eten gegaan. Hierdoor hadden we slappe koude frites en lauwe blikjes drinken. De Aji Peru was ook weer top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Andere keren betere kip, nu minder mals, minder pittig en sappig. Patat blijft toch heel weinig per portie. En het blijft raar dat ze zeggen gratis te brengen, maar dat toch in rekening brengen. 5/2/2020
Hallo Toon, bedankt voor je review. Je hebt een email gekregen met daarin de aanbieding '20% stapelkorting'. Bij de aanbieding staat duidelijk vermeld dat deze niet geldig is in combinatie met andere aanbiedingen en daarom dus ook niet in combinatie met de aanbieding 'gratis bezorging'. Wij hebben dit bij jou aan de deur uitgelegd en nogmaals als reactie op je review van 17 april 2020. Met vriendelijke groet, Kipkamer
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was goed warm en lekker 4/29/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Fijne en snelle bezorging! 4/28/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kip, prima patat, goede temperatuur, veel te kleine portie patat. Misleidende website, geen gratis bezorging 4/17/2020
Hallo Toon, bedankt voor je review. Je hebt een email gekregen met daarin de aanbieding 'tweede voor de helft van de prijs'. Bij de aanbieding staat vermeld dat deze niet geldig is in combinatie met andere aanbiedingen en daarom dus ook niet in combinatie met de aanbieding 'gratis bezorging'. Met vriendelijke groet, Kipkamer
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke kip, krokante friet. Alles goed op temperatuur. Aji Peru blijft genieten 4/14/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Frietjes waren niet 600gr maar 400gr. Was voldoende, maar misleidende info gezien ze adverteren met 600gr. 4/4/2020
Hallo Willem, bedankt voor je review. Onze friet wordt gewogen voordat wij deze frituren. Tijdens het frituren is er sprake van vochtverlies. Daarom weegt de friet na het bakken minder dan 300g. Het is niet mogelijk om het gewicht van de friet na bakken te vermelden op de website, omdat iedere aardappel een ander vochtgehalte heeft en wij onze aardappel meerdere keren per jaar wisselen. Tevens is het gangbaar om het gewicht voor bakken te vermelden. Met vriendelijke groet, Kipkamer.
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/31/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kippetje 3/28/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/12/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Help, we missen de hete saus, waarom is deze van het menu?! Ook de friet viel tegen: 200 ipv 300 gr. De kip was zoals gewoon weer erg lekker. 3/7/2020
Hallo Jeroen, bedankt voor je review. Even reagerend op deze review en de voorgaande: De hete saus is niet van het menu. Alleen de naam is veranderd naar 'Kipkamer knoflooksaus'. Daarnaast wordt onze friet gewogen voordat wij deze frituren. Tijdens het frituren is er sprake van vochtverlies. Daarom weegt de friet na het bakken minder dan 300g. Het is niet mogelijk om het gewicht van de friet na bakken te vermelden op de website, omdat iedere aardappel een ander vochtgehalte heeft en wij onze aardappel meerdere keren per jaar wisselen. Tevens is het gangbaar om het gewicht voor bakken te vermelden. Indien er nog vragen zijn kun je ons altijd even mailen of bellen. Met vriendelijke groet Kipkamer
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The chicken was nice and not salty which is great. The fries were nice and crunchy however a little bit more salt than I would like to have it. They advertised with 300gr portions and we ordered 2 however upon getting home we weighed them at somewhere above 400gr. combined. So that's a bit false advertising there. Even though the portions were enough for us. 2/29/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keep up with the good work 2/25/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious and perfectly cooked. The delivery was precisely on time and the food was warm! 2/18/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tantu lekkere kip 1/6/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 12/23/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit kip met heerlijke frietjes 11/6/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastic once again! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fabulous. Love this place 8/16/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Klantvriendelijk, lekker, en tot op de puntjes verzorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/4/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer een heerlijke maaltijd. 8/2/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kip was heerlijk. Zelden zo'n goed bereide kip in Nederland gegeten. De website lag er steeds uit. Die was overigens wel goed en functioneel. 7/15/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, heerlijke maaltijd 6/21/2019
KipKamer 5 stars after 255 reviews
KipKamer