Reviews


5 stars after 292 reviews
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed op de extra instructies gelet! 8/26/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
BEDANKT! 8/17/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
As a repeat customer, we have never been disappointed, super tasty! Recommended. 8/11/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
alles prima, super lekker maar …..menudeal besteld maar de cola en sprite niet ontvangen 7/15/2021
Hallo Jeroen, bedankt voor de review. Vanwege de missende drankjes hebben we €5 naar je teruggestort. Met vriendelijke groet, Kipkamer
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tweede keer nu. Erg lekker. 7/12/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hemelse kip!!! 7/6/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en lekkere kip. Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Chicken was delicious, not dry and everything was well packed. The French fries were good as well, may be the salt was not evenly distributed, some fries were very salty. Tasty potato fries. 5/24/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en top bezorging :) 4/23/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hij was weer heerlijk 4/13/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker kip en salade! 4/10/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd fantastisch en dit keer dus ook! Beste kip in Amsterdam! 4/10/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kapsalon besteld voor de 2e keer... was weer lekker maar dit x geen strooi kaas maar een plak kaas die niet goed was gesmolten.. .. en minder patat en kip... vandaar alleen 4sterren This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect de kip! Zelf het borststuk is mals en sappig!! De huisgemaakte knoflooksaus is voortreffelijk! Wij komen regelmatig met plezier vanuit Zaandam gereden om een kippetje te halen! 3/6/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
I order no cheese and this wa snot honored This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Hello Niki, thank you for the review and our apologies for not delivering the Kipsalon without cheese. We will send you an email with a personal discount code for your next order. With kind regards, Kipkamer.
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas duurde het dit keer echt heel lang. 2/15/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ivm plotselinge drukte was er een vertraging van 1u en 15min. Na 2u pas eten ontvangen. Helaas door diezelfde drukte was het niet mogelijk om ons daarvan op de hoogte te houden, anders hadden we nog wat anders kunnen organiseren. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijk zoals altijd en top service! 1/29/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb dit keer besteld en zelf opgehaald. Alles was op tijd klaar en lekker. 12/24/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn altijd erg tevreden alleen was bij de laatste bestelling de friet niet echt warm, jammer! 12/15/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk, heerlijk! 11/27/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip en patat heerlijk als altijd! Ik had nu als test de peruaanse salade, die was oprecht niet lekker (of niet mijn smaak :-) ). Maar los daarvan, heerlijk! 11/25/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Een heerlijke sappige kip met goddelijke frieten. De kip heeft een prettige rooksmaak en is perfect gegaard. Blij dat ze nog niet in het centrum bezorgen anders zou ik dicht groeien!!! Aanrader mensen. 10/26/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gekookt hans, was weer super!!!!! Fijn weekend gozer! 👌👌 10/16/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Look, the quality is always top notch here. This time, however, the portions were smaller than usual. Otherwise, freaking delicious! 9/14/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker weer!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke kip, zoals ik het ken uit Zuid-Amerika. Deze keer viel het tegen. Was goed, maar miste dat beetje extra. Ik hoop dat het een enkele keer was. 8/15/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/12/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top. Bezorging was ook heel netjes. 8/5/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kip was top! Koude drankjes op de warme friet is een slechte combinatie voor de bezorging. Friet was hierdoor niet zo knapperig als normaal. 7/28/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige smaak van verse kip en waanzinnig lekkere patat! 💞 7/15/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
GEWELDIG! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kip, prima frites This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker vers en sappig. Smullen wederom. Gister vergeten te pinnen aan de deur, met een telefoontje en een tikkie was alles weer opgelost. Superchill Sam ;-)) 6/5/2020
KipKamer 5 stars after 292 reviews
KipKamer