Reviews


5 stars after 286 reviews
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was goed warm en lekker 4/29/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Fijne en snelle bezorging! 4/28/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kip, prima patat, goede temperatuur, veel te kleine portie patat. Misleidende website, geen gratis bezorging 4/17/2020
Hallo Toon, bedankt voor je review. Je hebt een email gekregen met daarin de aanbieding 'tweede voor de helft van de prijs'. Bij de aanbieding staat vermeld dat deze niet geldig is in combinatie met andere aanbiedingen en daarom dus ook niet in combinatie met de aanbieding 'gratis bezorging'. Met vriendelijke groet, Kipkamer
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke kip, krokante friet. Alles goed op temperatuur. Aji Peru blijft genieten 4/14/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Frietjes waren niet 600gr maar 400gr. Was voldoende, maar misleidende info gezien ze adverteren met 600gr. 4/4/2020
Hallo Willem, bedankt voor je review. Onze friet wordt gewogen voordat wij deze frituren. Tijdens het frituren is er sprake van vochtverlies. Daarom weegt de friet na het bakken minder dan 300g. Het is niet mogelijk om het gewicht van de friet na bakken te vermelden op de website, omdat iedere aardappel een ander vochtgehalte heeft en wij onze aardappel meerdere keren per jaar wisselen. Tevens is het gangbaar om het gewicht voor bakken te vermelden. Met vriendelijke groet, Kipkamer.
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/31/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kippetje 3/28/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/12/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Help, we missen de hete saus, waarom is deze van het menu?! Ook de friet viel tegen: 200 ipv 300 gr. De kip was zoals gewoon weer erg lekker. 3/7/2020
Hallo Jeroen, bedankt voor je review. Even reagerend op deze review en de voorgaande: De hete saus is niet van het menu. Alleen de naam is veranderd naar 'Kipkamer knoflooksaus'. Daarnaast wordt onze friet gewogen voordat wij deze frituren. Tijdens het frituren is er sprake van vochtverlies. Daarom weegt de friet na het bakken minder dan 300g. Het is niet mogelijk om het gewicht van de friet na bakken te vermelden op de website, omdat iedere aardappel een ander vochtgehalte heeft en wij onze aardappel meerdere keren per jaar wisselen. Tevens is het gangbaar om het gewicht voor bakken te vermelden. Indien er nog vragen zijn kun je ons altijd even mailen of bellen. Met vriendelijke groet Kipkamer
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The chicken was nice and not salty which is great. The fries were nice and crunchy however a little bit more salt than I would like to have it. They advertised with 300gr portions and we ordered 2 however upon getting home we weighed them at somewhere above 400gr. combined. So that's a bit false advertising there. Even though the portions were enough for us. 2/29/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keep up with the good work 2/25/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious and perfectly cooked. The delivery was precisely on time and the food was warm! 2/18/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tantu lekkere kip 1/6/2020
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 12/23/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit kip met heerlijke frietjes 11/6/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastic once again! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fabulous. Love this place 8/16/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Klantvriendelijk, lekker, en tot op de puntjes verzorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/4/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer een heerlijke maaltijd. 8/2/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kip was heerlijk. Zelden zo'n goed bereide kip in Nederland gegeten. De website lag er steeds uit. Die was overigens wel goed en functioneel. 7/15/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, heerlijke maaltijd 6/21/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit x sate besteld. Was super lekker! 6/11/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/6/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn complimenten proeft altijd weer lekker en de bezorgers zijn altijd op tijd, aardig en beleefd* 5/27/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Consistently fantastic! well done! keep up the good work. 5/27/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en heerlijke kip en patat 5/23/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/17/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top!!!! 4/30/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker hoor!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/12/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Écht goeie kip Hans! Mijn complimenten. 4/11/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastic This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Honestly and I hate to say this but the fries bag was not full and chicken was small. I’ve ordered this for a year now. Tonight was my only complaint. 3/14/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen klachten! Snelle levering tot aan de deur op 4 hoog, eten was warm en smaakte goed. Tot snel! 3/12/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben beetje teleurgesteld er zat bijna geen satesaus op de sate patat leek heel weinig heb het gewogen net geen 200gr inc zak ! De smaak was perfect! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/3/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Consistent met kwaliteit, service en snelheid en daarnaast uniek t.o.v. het aanbod in Amsterdam. Ga zo door kipkamer! 1/10/2019
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was lekker en vroeg bezorgd. Super aardige bezorger.👍🏾 12/15/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke malse kip, gaan we herhalen binnenkort! 12/14/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/9/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt toppie!!! Lekker eten 🤗 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/2/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/29/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weinig friet dit keer 11/19/2018
Kipkamer Veemarkt 43 020-3546750
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Heerlijke gekruide kip, goed heet ook. Echt lekkere frieten. Zeker weer bestellen :). 11/19/2018
KipKamer 5 stars after 286 reviews
KipKamer